Rijschool 078 Dordrecht

Logo Rijschool 078 wit

Rijschool Zwijndrecht

Jouw persoonlijke Rijschool in Zwijndrecht

Als persoonlijke rijschool in Zwijndrecht zorgen we er samen voor dat jij zo effectief mogelijk je rijbewijs haalt. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een kwalitatieve rijopleiding tegen een scherpe prijs. Dankzij onze slimme planning heb je geen lange wachttijden. Hierdoor kun jij direct aan de slag met autorijlessen bij onze rijschool in Zwijndrecht.

Met ruime ervaring en een professionele rijinstructeur, biedt onze rijschool in Zwijndrecht meer dan alleen een rijlessen voor de auto. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor motorrijlessen, scooterrijlessen en online theorie.

Met onze unieke mogelijkheden, zoals theorie- en praktijklessen in één aantrekkelijk pakket, zorgen we er samen voor dat jij zo effectief mogelijk jouw rijbewijs haalt.

Wat kost een rijles in Zwijndrecht?

Autorijscholen bieden vaak lessen aan per 45 of 50 minuten bij ons les je 60 minuten per rijles en er kan uiteraard ook langer gelest worden. Een 60 minuten rijles is ook veel productiever!

Bij Rijschool 078 kost een rijles 52,50 per 60 minuten in een lespakket. Voor deze prijs garanderen wij lessen van hoge kwaliteit. Zo heb jij de beste kans van slagen!

De kosten van een rijles zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij onder andere aan:

  • De kosten van de rijschool
  • Onderhoud & brandstof
  • Het soort les 

Wat kost een rijles pakket in Zwijndrecht?

Ons meest gekozen pakket kost maar €1825 euro. Dit pakket bestaat uit:

  • 30 autorijlessen 

  • Inclusief praktijkexamen 

  • Inclusief huurauto tijdens het praktijkexamen.

Bekijk de overige tarieven en pakketten hier.

Online auto theorie in Zwijndrecht

Ook voor het theorie cursus en examen ben je bij onze Rijschool aan het juiste adres. Lees meer over online theorie cursus.

Rijlessen in de regio

Naast Zwijndrecht, bieden wij autorijles aan in de regio’s Sliedrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en de Drechtsteden.

 

Heb je vragen?

Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag.

Volg ons op Instagram

Maak kennis met Rijschool 078 op Instagram. We laten je graag meer zien over onze rijschool, instructeurs en onze aanpak