Rijschool 078 Dordrecht

Logo Rijschool 078 wit

Autorijles

AUTORIJLES bij Rijschool 078

Bij Rijschool 078 ben je aan het juiste adres voor autorijles in Dordrecht

Rijschool 078 is jouw rijschool in de buurt. Wij hebben maar één doel: “Zorgen dat jij zo snel en goed mogelijk jouw rijbewijs haalt!” 

Wij weten dat iedere leerling uniek is, dus leveren wij altijd maatwerk en snappen wij dat iedere leerling zijn eigen leerproces heeft. Onze instructeurs begeleiden jou op een persoonlijke manier zodat jij er verzekerd van bent dat jouw auto rijbewijs zo snel mogelijk in je zak zit.

Wij zijn actief in regio’s Zwijndrecht, Dordrecht, SliedrechtHendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en de Drechtsteden..

Begin je rijles voor auto of motor door direct een afspraak te plannen. 

PRAKTIJKEXAMEN BIJ RIJSCHOOL 078 in dordrecht

Na je rijlessen ga je uiteraard examen doen om je rijbewijs te behalen. Naast het standaardpraktijkexamen, zijn er meer examens. Wij bieden naast praktijkexamen, ook een Faalangst examen en BNOR Examen categorie B

Het auto rijexamen kan zowel in Dordrecht, als omstreken worden gehouden. 

Wij werken volgens de richtlijnen van het CBR*

BEKIJK AUTORIJLES PAKKETTEN

Heb je vragen?

Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag.

Gratis proefles - Over ons - Rijschool 078 in Dordrecht
Opel Astra

De lesauto

Onze rijlessen worden gegeven in Opel Astra 1.4Turbo Innovation. Een zeer veilige en comfortabele auto waar iedereen makkelijk aan went! De lesauto is voorzien van vele opties. Wij leren jou om met deze auto en de opties om te gaan.

Goede rijschool in Dordrecht

3 stappen tot je rijbewijs

Als professionele rijschool in ben je bij ons verzekerd van één vaste instructeur met een persoonlijke aanpak. Het is ons doel dat jij zo snel en goed mogelijk jouw rijbewijs haalt. Het proces hebben we onderverdeeld in de volgende 3 stappen:

Proefles

We beginnen met een proefles. Dit kan een rijles in een van de Drechtsteden en omgeving of elders.

Autorijles in Dordrecht

01

Autorijles

Lespakket

We stellen een geschikt lespakket samen. Indien er toch meer of minder lessen nodig zijn, kunnen we altijd flexibel op- en afschalen.

02

Examen

Na het benodigde aantal lessen, plannen we samen een geschikt examenmoment in. Doordat je alles afstemt met je persoonlijke instructeur, kan er snel worden geschakeld.

Autorijles

03

Prijzen voor autorijles