Rijschool 078 Dordrecht

Logo Rijschool 078 wit

Over ons

Professionele rijlessen met een persoonlijke touch

Over ons

Welkom bij Rijschool 078 in Dordrecht! Wij hebben een grote passie voor auto- en motorrijden en zijn toegewijd aan het overbrengen van deze passie aan onze leerlingen. Ons doel is om mensen op een veilige en effectieve manier te leren rijden, zodat ze met vertrouwen en vaardigheid de weg op kunnen.

Als een groeiende, jonge rijschool, geloven we sterk in het belang van persoonlijke aandacht en geduld. We begrijpen dat elke leerling uniek is, met zijn of haar eigen leerstijl, tempo en behoeften. Daarom passen we onze lessen aan om te zorgen dat elke leerling de best mogelijke begeleiding krijgt. Of je nu een beginnende bestuurder bent of je vaardigheden wilt verfijnen, wij bieden op maat gemaakte lessen die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze enthousiaste en ervaren instructeurs staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen. Ze delen niet alleen hun expertise, maar ook hun liefde voor het rijden. Door zelf actief mee te rijden op de motor of in de auto, kunnen ze je direct laten zien hoe het moet en je van praktische tips voorzien. Deze hands-on aanpak maakt onze lessen niet alleen leerzaam, maar ook plezierig en motiverend.

Bij Rijschool 078 kun je rekenen op flexibele lestijden en de mogelijkheid om snel je examen te doen. Als je haast hebt, bieden we ook spoedcursussen aan, zodat je in een kort tijdsbestek je rijbewijs kunt halen. Onze voertuigen zijn in uitstekende staat en geschikt voor rijders van alle maten, inclusief kleinere personen, zodat iedereen zich comfortabel en veilig voelt tijdens de lessen.

Kies voor Rijschool 078 in Dordrecht en ontdek zelf waarom zoveel leerlingen ons aanbevelen. Meld je vandaag nog aan voor een proefles en begin jouw rijavontuur met ons. Samen zorgen we ervoor dat je een zelfverzekerde en competente bestuurder wordt, klaar om de weg op te gaan!

Je kunt bij ons terecht voor rijles in regio’s Zwijndrecht, DordrechtSliedrechtHendrik Ido AmbachtAlblasserdamPapendrecht 

Gratis proefles - Over ons - Rijschool 078 in Dordrecht
Opel Astra

De lesauto

Onze rijlessen worden gegeven in Opel Astra 1.4 Turbo Innovation. Een zeer veilige en comfortabele auto waar een iedereen makkelijk aan went! De lesauto is voorzien van vele opties en leren jou er ook mee om te gaan.

Onze instructeur

Kevin Heemskerk

Instructeur / Eigenaar

Ben je er klaar voor?

Wij wel! We kijken er naar uit je te verwelkomen in onze les auto. Samen met jou zorgen we er voor dat je het autorijden snel onder de knie krijgt. Eerst een proefles? Boek deze dan direct!        

0 %
Slagingskans
0
Tevreden klanten
Our Blog

Latest Blog & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua