Rijschool 078 Dordrecht

Logo Rijschool 078 wit

Online auto, motor en scooter theorie

KLIK HIER VOOR MOTORTHEORIE

Snel je autotheorie halen?

Online theorieonderwijs voor je autorijbewijs is een effectieve en moderne manier om de vereiste kennis en vaardigheden te verkrijgen voor de verkeerstoets. Daarom biedt Rijschool 078 deze  mogelijkheid aan voor onze cursisten. 

PROMOTIE ACTIE - ONLINE THEORIE

De voordelen van online autotheorie

1

Voordeel één is de flexibiliteit. Je kunt de online theoriecursus voor je autorijbewijs volgen op elk moment en vanaf elke locatie waar je toegang hebt tot internet. Hierdoor kun je de cursus op je eigen tempo en tijdschema volgen, zonder afhankelijk te zijn van vastgestelde lesroosters.

2

Voordeel nummer twee is het gemak. Je hoeft geen tijd te besteden aan reizen naar en van de leslocatie, wat zowel tijd als geld bespaart. Bovendien kun je met online theorieonderwijs op een interactieve manier leren, met veel visualisaties, animaties en testen. Dit maakt de informatie gemakkelijker te begrijpen en te onthouden. En wil je dat wij je helpen? Lees meer over ons en neem direct contact op! 

3

Voordeel nummer drie is de snelheid. Online theorieonderwijs is gericht op effectieve leermethoden en heeft veel meer mogelijkheden om de kennis te verbeteren dan klassikale theorie-onderwijs. Bovendien kun je herhalingen en extra oefeningen doen totdat je de stof beheerst.

Al met al is online theorieonderwijs voor je autorijbewijs een effectieve en moderne manier om de vereiste kennis en vaardigheden te verkrijgen voor de verkeerstoets. Het is belangrijk om te controleren of de online theoriecursus erkend is door het CBR en of deze aansluit bij je persoonlijke leerstijl en wensen.

Snel je auto theorie halen

Wij bieden online theorie cursussen aan in 4 stappen, zodat jij snel je autotheorie behaalt.

  1. Plan een examen datum in
  2. Hoofdstukken & filmpjes kijken
  3. Deeltoetsen maken
  4. Examentraining

De app maakt een geschikte planning tot jouw examen datum. 

(te gebruiken op je smartphone, pc en tablet!)

Heb je vragen?

Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag.